Jelena je neko ko ozbiljno može da ti zavali šamarčinu! Đorđe David otkrio detalje o odnosu sa Karlešom pa IZNENADIO SVE!

Izvor: Story, 06.Jun.2019, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena je neko ko ozbiljno može da ti zavali šamarčinu! Đorđe David otkrio detalje o odnosu sa Karlešom pa IZNENADIO SVE!

Đorđe David sinoć je prvi put prisustvovao nastupu Jelene Karleuše… Đorđe David, koji je zajedno sa Jelenom Karleušom u žiriju Zvezde Granda, prvi put je bio na nastupu pevačice, koja je naspupila prvi put u Beogradu posle smrti majke Divne. – Zato što je privatno takva kakva jeste, došao sam. Pošto smo sad familija, bilo ... The post Jelena je neko ko ozbiljno može da ti zavali šamarčinu! Đorđe David otkrio detalje o odnosu sa Karlešom pa IZNENADIO SVE! appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša,   Zvezde granda

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.