Jelena Karleuša se vratila na društvene mreže

Izvor: Tracara.com, 24.Mar.2019, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša se vratila na društvene mreže

Prvi put nakon teške porodične tragedije i gubitka svoje najveće podrške, majke Divne Karleuše, pevačica Jelena Karleuša oglasila se na društvenim mrežama. Jelena je objavila snimak na kojem se nižu fotografije njene majke, među kojima i one sa unukama Atinom i Nikom, te ovim emotivnim snimkom bez ijedne reči stavila do znanja koliko joj nedostaje. Pored ovih klipova, ona je na svom profilu objavila i jednu fotografiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << koja je uslikana pre njenog nastupa za doček Nove godine, a u opisu dodala samo jedan emodži koji se moli. View this post on Instagram A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Mar 24, 2019 at 10:08am PDT Karleuša zbog smrti majke planira da se povuče iz javnosti na šest meseci. Međutim, ona u Zvezdama Granda će se vratiti za samo par nedelja. “Jelena se neće pojavljivati u javnosti najmanje šest meseci, ali Saša Popović je navodno ubeđuje da se to dogodi već nakon četrdeset dana od Divnine smrti, jer je svestan da je ta emisija donosila Jeleni veliko zadovoljstvo”, otkrio je izvor blizak pevačici za Story.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

JELENA KARLEUŠA SE OGLASILA PRVI PUT NAKON DIVNINE SMRTI: Na Instagramu osvanuo srceparajući stori

Izvor: Večernje novosti, 24.Mar.2019

Prvi put nakon teške porodične tragedije i gubitka svoje najveće podrške, majke Divne Karleuše, pevačica Jelena Karleuša oglasila se na društvenim mrežama. Prvi put nakon teške porodične tragedije i gubitka svoje najveće podrške, majke Divne Karleuše, pevačica Jelena...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.