Jelena Karleuša sa ćerkama na priredbi za prvi dan škole STILIZOVANA “BOLI GLAVA” (foto)

Izvor: Story, 03.Sep.2019, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša sa ćerkama na priredbi za prvi dan škole STILIZOVANA “BOLI GLAVA” (foto)

Atina (10) i Nika Tošić (9), ćerke pop dive Jelene Karleuše (41), juče su, 2. septembra, kao i sva deca posle duže letnje pauze, krenule u školu. Karleuša je objavila fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj sedi u školskim stolicama i pozira sa svoje dve mezimice uz opis: – Moje školske devojčice. Bez obzira ... The post Jelena Karleuša sa ćerkama na priredbi za prvi dan škole STILIZOVANA “BOLI GLAVA” (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

NIJE ŠTEDEO: Raša počastio Gocu SKUPOCENIM i romantičnim poklonom! (foto)

Izvor: Story, 03.Sep.2019

Pop zvezda Goca Tržan i njen suprug, bubnjar Radomir Raša Novaković nedavno su uživali u čarima Lefkade što smo mogli da vidimo na Instagram profilu lepe pevačice. Nakon napornog radnog perioda par je rešio da se opusti, a kako prenose domaći mediji, put na ovo prelepo ostrvo bio je Rašin poklon...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.