Izvor: Nezavisne Novine, 10.Feb.2016, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša ponovo zavodi (FOTO)

Prije samo nekog vremena na društvenoj mreži Instagram objavljena je veoma atraktivna fotografija koju su fanovi Jelena Karleuše “preplavili” komentarima. Riječ je o jednom od seksepilnijih izdanja poznate pjevačice koji dobija sve same pozitivne komentare.

Da iza Jelene stoji, kako ona voli da kaže “armija” fanova, dokaz je i ova fotografija koja je za samo deset minuta dobila tri hiljade lajkova. Pogledajte u nastavku o kojoj fotografiji je riječ!

Veš >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << brenda Agent Provocateur je planetarno popularan među poznatim ličnostima, pa mu tako nije odoljela JK. Jelena Karleuša u posljednje vrijeme često nosi kratke stvari i ističe svoju vitku figuru, što niko ne može ni da joj zamjeri kada joj sve odlično i stoji.

Ovom fotografijom potvrđena je i činjenica da među poznatim ličnostima ne jenjava ni trend fotografisanja u ogledalu.

Fotografiju je objavila i na svom Twitter profilu i poželjela dobro jutro cijelom svijetu. Ne znamo da li će nas u toku dana iznenaditi još nekim fotografijama u ovom izdanju, ali sigurno da je sa ovom jednom uspjela da “zapali” sve društvene mreže. Kako komentarišete ovo njeno izdanje?

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.