Jelena Karleuša ponosna na svoju ćerku Atinu!

Izvor: Svet plus, 27.Maj.2018, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša ponosna na svoju ćerku Atinu!

Jelena Karleuša je ponosna na svoju ćerku Atinu! Pevačica je objavila fotografiju na svom Twitter profilu i oduševila fanove. Iako ona i njen suprug Duško Tošić žive na visokoj nozi, što bi se reklo i ćerkicama mogu sve da pruže, vaspitavaju ih da u životu moraju biti vredne.

Pevačica Jelena Karleuša je svojom objavom na Twitteru, izazvala lavinu pozitivnih komentara. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Naime, Jelena je kamerom zabeležila trenutak kada Atina i njena sestra od tetke prodaju limunadu na ulici. U opisu fotografije, ponosna mama je napisala:

"Moja ćerka Atina i njena sestra od tetke, Anja, prodaju limunadu ispred kuće."

Moja ćerka Atina i njena sestra od tetke, Anja, prodaju limunadu ispred kuće. pic.twitter.com/AmaqjTDZ9J

— JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) May 25, 2018

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Ovako se postaje čovek: Jelena Karleuša ponosna na ćerku Atinu a razlog će vas oduševiti!

Izvor: Story, 27.Maj.2018

Popularna pevačica Jelena Karleuša i njen suprug, uspešni fudbaler Duško Tošić, svojim princezama Atini i Niki svakako mogu da pruže život kao iz snova. Međutim, poznatim roditeljima to nije razlog zašto bi propustili da ih nauče da moraju biti vredne i da treba da se trude kako bi postigle...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.