Jelena Karleuša otkrila zašto misli da je svi mrze (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 05.Sep.2018, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša otkrila zašto misli da je svi mrze (FOTO)

O tome koliko Jelena Karleuša ima hejtera godinama se govori, a pop diva prva to ističe. Međutim, sada je otkrila i potencijalan razlog zašto je to tako.

Jelena je na društvenoj mreži tviter objasnila zbog čega je godinama vređaju i "pljuju":

- Kako bih objasnila to što sam uvek na meti čitavog Balkana? Vrlo jednostavno. Najlepša sam, najpametnija i najtalentovanija. Na sve to i bogata. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Naravno da će mnogi mrzeti." MOLIM VAS CITIRAJTE ME FOREVER - napisala je Karleuša.

“Kako bih objasnila to što sam uvek na meti čitavog Balkana? Vrlo jednostavno. Najlepša sam, najpametnija i najtalentovanija. Na sve to i bogata. Naravno da će mnogi mrzeti.”

MOLIM VAS CITIRAJTE ME FOREVER.

Hvala pic.twitter.com/eem9vTWkZd— JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) 05. септембар 2018.

Ipak, mnogi se ne bi složili s njom da je na meti baš celog Balkana s obzirom na to da upravo Jelena ima ogromnu količinu pratilaca, a dokaz tome je broj onih koji je slede na društvenoj mreži instagram, a koji dostiže skoro dva miliona

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.