Jelena Karleuša napravila rođendansku žurku, Dara i Bekvalac najveselije

Izvor: Tracara.com, 18.Avg.2020, 08:12

Jelena Karleuša napravila rođendansku žurku, Dara i Bekvalac najveselije

View this post on Instagram #BirthdayGirl A post shared by JELENA KARLEUŠA NOW (@jelenakarleusanow) on Aug 17, 2020 at 3:34pm PDT U dvorištu velelepne vile u koju se nedavno uselila, Jelena Karleuša juče je napravila žurku povodom 42. rođendana. Pop zvezda pretvorila je dvorište u pravu malu bajku, a okupila je najbliže prijatelje, ali i neke od prijateljica sa estrade. Dara Bubamara i >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << href="https://www.vesti.rs/Nata%C5%A1a-Bekvalac/" class="contenturl">Nataša Bekvalac bile su među gošćama, koje su se sinoć najviše veselile. Tu su bili i Ana Bekuta, Mira Škorić, Stefan Orlić… Sa druge strane, Jelena je na sebi imala belu haljinu sa velikim izrezom, a takođe i skupocen nakit i bila je dobro raspoložena cele večeri, ako je verovati snimcima objavljenim na društvenim mrežama. Pop zvezda je u jednom trenutku oduvala i svećice sa torte, koje su pisalo 24, umesto 42. Pogledajte i snimke u nastavku. View this post on Instagram JK's bday party >>swipe>> A post shared by JELENA KARLEUSA (@jelenini.fanovi) on Aug 17, 2020 at 6:24pm PDT JK u bazenu View this post on Instagram Birthday girl #jelenakarleusa A post shared by I'm not @karleusastar (@karleusinodete_) on Aug 17, 2020 at 5:46pm PDT The post Jelena Karleuša napravila rođendansku žurku, Dara i Bekvalac najveselije appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Jelena Karleuša sva u belom proslavila rođendan! Ovo je žurka za pamćenje!

Izvor: Story, 18.Avg.2020

Diva Jelena Karleuša juče je proslavila 42. rođendan, a tom prilikom mnoge kolege i prijatelji čestitali su joj i poželeli sve najlepše.  Jelana Karleuša divan dan proslavila je u prepoznatljivom stilu, u krugu najbližih prijatelja. U svom luksiznom dvorištu organizovala je rođendanski party,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.