Jelena Karleuša konačno otkrila ime nove pesme! FOTO

Izvor: Svet plus, 03.Jul.2015, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša konačno otkrila ime nove pesme! FOTO

Jelena Karleuša posle duže muzičke pauze odlučila je da se vrati na scenu i to novim duetom koji će snimiti sa svojom poznatom koleginicom, Sajsi MC .

Pevačica je odlučila da svoju vernu publiku obraduje novom pesmom, ovog puta duetom koji će po njenim rečima napraviti pravi bum na domaćoj sceni. O svojim planovima Jelena je obavestila i fanove putem društvene mreže Fejsbuk, a sada im je konačno otkrila i ime pesme koja će napraviti potpuni haos: >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus <<

"Dragi moji, sa ponosom mogu da objavim dve vesti! Prva je da je radni naziv dueta sa Sajsi MC -"LOKAL BEOGRADIZAM"!  Druga i veoma bitna vest je da sam započela saradnju sa svetskim hit mejkerima koji stoje iza projekta "Bang la Decks", te da ću ovog leta u saradnji sa njima, u Atini, snimiti prvi ozbiljni singl na engleskom jeziku! YESSSSSSSSSS!:-)))))", piše u statusu popularne pevačice.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.