Jelena Karleuša: Prevariti nekoga u smislu seksa je nebitno, ali PREVARITI PORODICU, TO JE IZDAJA

Izvor: Story, 06.Nov.2018, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša: Prevariti nekoga u smislu seksa je nebitno, ali PREVARITI PORODICU, TO JE IZDAJA

Jelena Karleuša otkrila je da se ne plaši da će je njen suprug, fudbaler Duško Tošić, prevariti i zameniti nekom mlađom i zgodnijom devojkom i priznala da će pre ona to uraditi. Atraktivna pevačica ne plaši se godina i kaže da će i za deceniju i po, kad bude imala 55, izgledati jednako dobro kao ... The post Jelena Karleuša: Prevariti nekoga u smislu seksa je nebitno, ali PREVARITI PORODICU, TO JE IZDAJA appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Jelena Karleuša o prevari: Nije bitan seks već porodica

Izvor: Tracara.com, 06.Nov.2018

Uprkos tome što borave na suprotnim stranama sveta, Jelena Karleuša i Duško Tošić imaju stabilan brak kojem mnogi zavide. A pevačica je otkrila da li se plaši da prevare. Na pitanje da li se pribojeva da će je Duško zameniti mlađom ženom, Jelena je potvrdno odgovorila, dodajući da je bitno...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.