Jelena Karleuša: Pesmu “So” nije otpevala na engleskom jeziku!

Izvor: Poznati.info, 16.Sep.2012, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša: Pesmu “So” nije otpevala na engleskom jeziku!

Iako je najavila da će pesmu “So” otpevati na engleskom jeziku, do toga nije došlo. Poznato je da je pop pevačica Jelena Karleuša pre dva dana premijerno na TV Pink promovisala novi spot uz manje tehničke probleme. Međutim, isto tako je poznato da je diva svojim fanovima pre dva meseca, kada je i počelo snimanje istog, obećala da će na novom video materijalu pesma “So” biti otpevana na engleskom jeziku, te da je radna verzija numere “Blow“. >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Rekla pa porekla. Obožavaoci njenog lika i dela nisu reagovali na ovaj “propust” pevačice, jer im je bio dovoljan prizor njenog golog tela da zaborave. Ali kako je Diva uspela da omane , nije nam poznato. Ili joj engleski nije jača strana, ili je doživela amneziju.

Jelena Karleuša

Izvor i foto: Puls

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Šta su priče nedelje?

Izvor: Tracara.com, 16.Sep.2012

I ove nedelje pričamo o pričama koje su obeležile sedam selebriti dana za nama!Tri zvezde svetske muzičke scene bile su u centru pažnje. Lady Gaga (još jednom) je šokirala svet svojom novom frizurom – ona je obrijala deo glave. Sa druge strane, Christina Aguilera i Britney Spears imale su...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.