Izvor: Scandal.rs, 15.Jan.2019, 02:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša: OVAKO JE OGNJEN VRANJEŠ PRETIO DA ĆE SE UBITI I TVRDIO DA MI JE NAJBOLJI DRUG! A ONDA I PLAKAO!

Jelena Karleuša odlučila je da potpuno upropasti bosanskog fudbalera Ognjena Vranješa. Ona je objavila njihovu prepisku u kojoj je on pretio da će se ubiti i da joj je najbolji drug! A zatim i fotografiju na kojoj je uplakan, a koju joj je verovatno poslao prošle godine (što se može zaključiti po boji kose koju fudbaler ima The post Jelena Karleuša: OVAKO JE OGNJEN VRANJEŠ PRETIO DA ĆE SE UBITI I TVRDIO DA MI JE NAJBOLJI DRUG! A ONDA I PLAKAO! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) Karleuša ODLUČILA DA UPROPASTI VRANJEŠA! Objavila fotku NA KOJOJ JE UPLAKAN: OVAKO PIČ*A PLAČE I MOLI DA BUDEM S NJIM!

Izvor: Svet, 15.Jan.2019

Jelena Karleuša odlučila je da potpuno upropasti bosanskog fudbalera Ognjena Vranješa. Ona je objavila fotografiju na kojoj je uplakan, a koju joj je verovatno poslao prošle godine (što se može zaključiti po boji kose koju fudbaler ima na fotografiji). Napisala je da je Vranješ pi*ka i da je...

Nastavak na Svet...

Jelena Karleuša udarila na fudbalerov ponos!

Izvor: Svet plus, 15.Jan.2019

Udarila na fudbalerov ponos! Jelena Karleuša objavila je na Tviteru vršnjaka Ognjena Vranješa, navodećo da joj je tu fotografiju poslala prijateljica, što je izazvalo niz komentara na račun folk-dive, čije su gole fotografije preplavile i zapalile društvene nakon što ih je fudbaler objavio...Fudbaler...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.