JK za Novu: Ne odrađujem tezge, pravim spektakl! (FOTO)

Izvor: Mondo, 10.Dec.2018, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JK za Novu: Ne odrađujem tezge, pravim spektakl! (FOTO)

Pevačica Jelena Karleuša za MONDO o razlogu zbog kojeg radi "duplu smenu" u najluđoj noći, ali i šta očekuje sve koji odluče da u 2019. godinu zakorače sa "malom od skandala"

Pevačica Jelena Karleuša jedina je pevačica koja će u najluđoj noći održati dva koncerta - prvi u hotelu "Metropol", nakon čega se seli u "Kasinu".

O razlozima zbog kojih radi "duplu smenu" Karleuša je rekla:

"Zbog ogromnog interesovanja i probijanja svih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kapaciteta, organizatori su pitali da li bih ja radila na još jednom mestu istu tu noć, pa smo se dogovorili da to bude klub 'Kasina'. Ogromno je interesovanje, tako da ću od pola 12 do pola 2 biti u hotelu Metropol sa pravom koncertnom binom i velikim spektaklom koji spremamo, a onda prelazimo u klupsku priču od 2 sata ujutru, gde je više za lud provod i igranje, ljude koji neće da sede i jedu, nego da igraju do ranih jutarnjih sati", rekla je Jelena MONDU i otkrila da ima dva identična stejdža za Novu godinu koja će biti u hotelu, odnosno klubu.

Pevačica je otkrila i da je retko kad u karijeri nastupala u najluđoj noći, ali i da se ne bavi pevanjem zbog novca:

"Ja inače za Novu godinu ne radim, retko sam u karijeri inače radila to veče. Mislim da je svima i više nego poznato da ja ne moram da radim ovaj posao zbog novca i ne moram generalno da pevam, ali bio mi je veliki izazov da spojim lepo i korisno, da taj najlepši momenat u Novoj godini iskoristim i za promociju novih pesama. Meni zarada stvarno nije prioritet, jer ću sve uložiti u ove dve produkcije koje su jako skupe, ali želim da to budem moj poklon ljudima koji će doći. Svaki dinar koji budu dali za tu kartu će im se isplatiti, jer ja ne odrađujem puku tezgu, već stvarno želim da to bude spektakl i ujutru kada se probude da kažu: 'Šta ono bi?'. Čuće ljudi i nove pesme to veče".

"Kako je nisu gađali krompirima dok je pevala?!" (FOTO)

Nakon premijere novih pesama na dva novogodišnja nastupa, Jelena će novi album predstaviti publici sledeće godine.

"U decembru očekujte tri nove pesme, a album će biti početkom naredne godine".

Pevačica je otkrila da će u njenom nastupu uživati i suprug, fudbaler Duško Tošić i deca, s tim što će ćerkice oko 12 da idu u krevet, dok će muž da nastavi s njom provod dalje.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.