Izvor: Press, 28.Sep.2018, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JK JE SAD SITNICA DA KUPI AVION OD 2.000.000 €: Jeca se prisetila 90-ih, rata, kad nije imala ni cvonjka, a na prvi nastup je došla bez... (VIDEO)

Jelena Karleuša danas živi na relaciji Srbija-Kina budući da je njen suprug Duško Tošić potpisao milionski ugovor sa tamošnjim fudbalskim timom i primaće 5,8 MImiliona evra, čak planiraju da kupe i avion kako bi im putovanje bilo lakše, ali nije im bilo tako lako na početku karijere.
Naime, Kareluša se prisetila da kad je krenula da peva nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << čak imala para da kupi čarape pa je na prvo gostovanje otišla upravo bez njih. 
 
PROBAJ NOVU DRUŠTVENU MREŽU! POŠALJI PRIČU NOVINARIMA KURIRA, KOMENTARIŠI BEZ CENZURE! KLIKNI NA LINK I PRIDRUŽI SE!



"Kada sam ja počinjala 95, usred onog rata, morala sam da se dovijam, jer ono što sam ja želele da nosim, niti sam mogla da nosim, niti sam imala gde da kupim, a nisam imala ni čime da kupim", bila je iskrena Karleuša.
 
"Vrlo često nisam imala da kupim čarape. I sećam se moje prvo pojavljevinje i imal sam strašnu tremu, a pojavil sam se haljini od srebra od pozajmljenog materijala, nisam imala čak ni čarape", otkrila je u jednodnoj emisiji.
 
"Imala sam stravičnu frizuru, prenašminkana za devojčicu od 16 godina. Izgledala sam 10 godina starije", dodala je pevačica.
 
 

Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Karleuša: Nisam imala da kupim ni čarape (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 28.Sep.2018

Pevačica Jelena Karleuša danas živi na relaciji Srbija-Kina, jer je njen suprug fudbaler Duško Tošić potpisao milionski ugovor sa tamošnjim fudbalskim klubom, a sada planiraju da kupe i avion kako bi im putovanje bilo lakše...Međutim, pevačica se prisetila svojih početaka i otkrila koliko...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.