JELENINE ĆERKE SAZNALE ZA DIVNINU SMRT: Odlučili da se ODSELE, a evo GDE ĆE devojčice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2019, 07:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENINE ĆERKE SAZNALE ZA DIVNINU SMRT: Odlučili da se ODSELE, a evo GDE ĆE devojčice!

Misle da je tako bolje.

Jelena Karleuša i Duško Tošić preživljavaju najgori period u svojim životima, a sve što im se dogodilo preliva se delom i na njihove ćerke Atinu i Niku. Zbog toga su supružnici rešili da za početak devojčicama promene školu, pa su uslikani kako obilaze poznatu englesku privatnu školu na Dedinju. I Jelena i Duško smatraju da će promena okruženja prijati njihovim ćerkama, a pošto se uskoro sele i u novu kuću koju su kupili od Dragana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stojkovića Piksija, nova škola će im biti mnogo bliže.

PAR SATI PRE ŠABANOVE POGIBIJE: Jela sam sa njim iz istog tanjira te noći, a onda sam ga upitala... (VIDEO)

- Duško i Jelena su rešili da ćerkama promene životno i radno okruženje zbog svega kroz šta je njihova porodica prošla. Pre svega zbog porno-skandala čiji je glavni akter bila upravo Jelena, a onda i zbog iznenadne smrti Divne Karleuše. Kako deca u godinama u kojim su Atina i Nika znaju da budu nemilosrdna, da zadirkuju i ogovaraju, Tošić i Karleuša su ubeđeni da toga u novoj školi neće biti. Naime, oni su odabrali internacionalnu školu u koju pretežno idu stranci, nastava je na engleskom jeziku, pa veruju da novi drugari njihove dece neće ni znati ko su Jelena i Duško, a kamoli šta im se dešavalo u privatnom životu - ispričao je za "Alo" izvor blizak pevačici.

Škola u koju će ubuduće Atina i Nika ići spada u jednu od najskupljih privatnih škola u našoj zemlji. Posluje po internacionalnom programu, nastava je na engleskom jeziku, dok se uče i dodatna dva strana jezika. Jedna školska godina iznosi i do 10.000 evra, dok se hrana i prevoz od kuće do škole i nazad dodatno naplaćuju.

Takođe, odluku da upišu ćerke u ovu školu doneli su upravo zbog lokacije na kojoj se nalazi.

- Duško i Jelena se do kraja proleća sele u vilu na Senjaku, a nova škola se nalazi na pet minuta odatle. Unutrašnji radovi na kući se privode kraju, a Duško će boravak u srpskoj prestonici iskoristiti i za nadgledanje istih - objašnjava izvor.

Poznati fudbalerće ostati u Beogradu još nedelju dana, nakon čega će se vratiti u Kinu, a plan je da mu se uskoro pridruži i Jelena sa ćerkama.

- Jelena je otkazala sve nastupe, tako da se u potpunosti posvetila porodici. Svakoga dana odlazi na majčin grob, a nakon toga sa suprugom završava ostale porodične obaveze. Do prolećnog raspusta će biti u Beogradu, a onda će sa Atinom i Nikom otići u Kinu kod Duška.

Kada je Jeleni umrla majka 3. marta, ona to nije želela da saopšti svojim ćerkama koje su još uvek male i bile su jako vezane za baku Divnu. Ipak, devojčice sada znaju šta se dogodilo, a Duško čini sve kako bi njihove ćerke što lakše podnele gubitak bake. Objasnio im je zašto im se majka nalazi u teškom stanju i devojčice su sve razumele.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.