I Karleuša će na OnlyFans, ali samo pod ovim uslovima

Izvor: B92, 07.Dec.2022, 09:44

I Karleuša će na OnlyFans, ali samo pod ovim uslovima

U žiži javnosti je trenutno bivša košarkašica Milica Dabović koja je odlučila da otvori profil na OnlyFans platformi. Međutim, možda sličnu odluku donese i pevačica Jelena Karleuša.

Naime, Karleuša je za domaće medije dala izjavu u kojoj je obrazložila pod kojim uslovima bi ona otvorila OnlyFans profil.

"Kada bih otvorila profil na OnlyFans-om, zaradila bih milione. To sam rekla i svom producentu, a on mi je odbrusio: 'Samo preko mene mrtvog'. Zato sada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne razmišljam o tome, ali čim Kim Kardašijan napravil profil na toj platformi, i ja ću", rekla je Karleuša.

Navela je i šta bi ljudi eventualno mogli da vide na tom profilu.

"Fotografije ne bi bile drugačije od 90 posto onih koje objavljujem na Instagramu. To su fotke sa nastupa u veoma provokativnim kostimima. Jedino ne znam šta bih onda stavljala na ostalim društvenim mrežama, ali snašla bih se", rekla je ona, a preneli su i domaći i regionalni mediji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jelena Karleuša iznijela uslove pod kojima bi otvorila profil na OnlyFans

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Dec.2022

U žiži javnosti je trenutno bivša košarkašica Milica Dabović koja je odlučila da otovri profil na OnlyFans platformi. Međutim, možda sličnu odluku donese i pjevačica Jelena Krleuša.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.