(FOTO) JK nastavlja sa objavljivanjem SKANDALOZNIH prepiski sa Ognjenom Vranješom! Evo kako joj je obećavao da će za nju svedočiti na sudu!

Izvor: Svet, 15.Jan.2019, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) JK nastavlja sa objavljivanjem SKANDALOZNIH prepiski sa Ognjenom Vranješom! Evo kako joj je obećavao da će za nju svedočiti na sudu!

Jelena Karleuša nastavila je i jutros sa iznošenjem skandaloznih pikanterija iz odnosa sa Ognjenom Vranješom.
Pop diva jutros je na svom Tviter nalogu objavila prepisku koja je nastala nedavno u kojoj ga moli da demantuje da su bili u vezi.
Pogledajte:
Ovako šizofrena budala Ognjen Vranješ reaguje kada ga molim da ne napada mene i moju porodicu. Čak tvrdi da će protiv novina svedočiti na sudu. Nakon toga je krenuo sa montažom a zatim na svom Instagramu i potvrdio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da je sve fotomontaža. Njegov bosanski broj namerno ostavljam. pic.twitter.com/7zBPLy6quf
JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) January 15, 2019

SvetRajko Ristić, Instagram
The post (FOTO) JK nastavlja sa objavljivanjem SKANDALOZNIH prepiski sa Ognjenom Vranješom! Evo kako joj je obećavao da će za nju svedočiti na sudu! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

TEŠKA OFANZIVA!!! Karleuša objavila prepisku sa Vranješom U KOJOJ JOJ JE REKAO DA ĆE UMRETI BEZ NJE! (FOTO)

Izvor: Svet, 15.Jan.2019

Jelena Karleuša nastavila je rafalnu paljbu na Tviteru objavivši niz pikanterija o Ognjenu Vranješu. Pored fotografije njegovog polnog organa za koju je rekla da ju je dobila od koleginice, JK je izbacila i prepisku sa Vranješom u kojoj joj on piše da pije sam kod kuće i da će umreti.. Pogledajte:. . SvetPrintscreen...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.