(FOTO) DUŠKO TOŠIĆ BEZ KARLEUŠE NA LOLINOJ SVADBI! Pevačica nije došla, on muvao drugu devojku!

Izvor: 011vodič.com, 12.Jun.2019, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) DUŠKO TOŠIĆ BEZ KARLEUŠE NA LOLINOJ SVADBI! Pevačica nije došla, on muvao drugu devojku!

Duško je na ceremoniju došao sam bez svoje supruge Jelene Karleuše.
Aleksandar Jovanović Cile
Tošić je bio vidno raspoložen i nasmejan dok je ćaskao sa kolegom Zoranom Tošićem Bambijem, dok su se svi čudili što su njih dvojica u dobrim odnosima s obzirom da je svojevremeno kružila priča da je Duško navodno muvao Jovanu Gajić, ženu svog bivšeg saigrača iz reprezentacije Zorana Bambija >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Tošića.
Bambi se nakon navoda da mu je Duško muvao ženu oglasio i demantovao celu priču.
– Sa Duškom sam u fenomenalnom odnosu i gluposti su da sam hteo da ga bijem. Što se tiče toga da mi je muvao suprugu, znao bih da je tako i nemam komentar na tu priču, niti ću takvoj priči davati na značaju – rekao je on tada i nastavio:

printscreen
– Ako se Jovani moje kolege udvaraju, budite sigurni da ću biti u to upućen i da me to apsolutno ne brine. Svako radi kako misli da treba. Ni sa kim od kolega nikada nisam imao problem, a Duška smatram dobrim dečkom i želim mu sve najbolje. Tuče i skandale vas molim da ne povezujte sa mnom, ja nisam taj tip čoveka.
Bambi je tom prilikom istakao da vodi drugačiji način života i da ga skandali ne zanimaju.
– Nikada nisam voleo skandale i uplitanja u sukobe s kolegama. Bavim se sportom, ne aferama! Gledam svoj život, svoju porodicu, karijeru i ne zanima me šta se dešava u tim estradnim vodama, kojima, ponavljam, ne pripadam – rekao je Bambi svojevremeno.
Pratite nas na društvenim mrežama






Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.