Debela si i dalje! Jelena Karleuša NIČIM IZAZVANA NAPALA Anu Nikolić u javnosti, javno je ponizila!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2019, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Debela si i dalje!" Jelena Karleuša NIČIM IZAZVANA NAPALA Anu Nikolić u javnosti, javno je ponizila!?

Smejali joj se svi!?

Jelena Karleuša i Ana Nikolić srele su se oči u oči u jednom restoranu nakon što su prethodno ušle u javni rat upravo zbog kritika koje je JK uputila na njen račun.

Karleuša se izgleda nije pokajala zbog reči upućenih koleginici pa je ovoga puta bila nemilosrdnija prema njoj.

Ana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je navodno došla prva, a zatim se pojavila Jelena.

- Ana je došla sa prijateljicom i smestila se za jedan od slobodnih stolova. Sve je bilo normalno, opušteno su ćaskale, a onda se na vratima pojavila Karleuša sa prijateljima i saradnicima - kaže izvor i navodi da se Ana pravila da je ne vidi da ne bi došlo do konflikta.

 Sticajem okolnosti Jelena je dobila mesto, veoma blizu Ane i odmah joj se obratila.

 - O Ana, to si ti, jesam ćorava bez naočara, ali kako tebe toliku da ne vidim - rekla je navodno Karleuša, a kada su svi počeli da se smeju ona je nastavila.

- Smršala si dosta, ali treba to još. Debela si i dalje. Ne daj se - rekla je Karleuša, a Ana se navodno samo kiselo nasmejala.

Ana je navodno nakon toga nastavila da jede i odmah je otišla čim je večera bila gotova, a Karleuša je ostala da se zabavlja sa prijateljima.

Podsećamo, Jelena i Ana su zaratile kada je Jelena uputila javnu kritiku na račun njenog izgleda. Ana je objavila rođendanski video na Instagramu, gde se žalila na godine, a Jelena je to prokomentarisala.

- Alo, ženo, saberi se i trgni se i budi ono što si uvek bila, grom - poručila je Jelena, a Ana je brzo obrisala poruku.

DEKOLTE ZA SRČKU, USKE PANTALONE! Pevačica se pojavila u BRUTALNO S*KSI izdanju - muškarci balave! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.