DUŠKO SE VIĐAO I SA RIJALITI UČESNICOM!? I Tošić je isprobao čari zadrugarke u krevetu?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2019, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUŠKO SE VIĐAO I SA RIJALITI UČESNICOM!? I Tošić je isprobao čari zadrugarke u krevetu?!

Brzo se zasitio!

Suprug pop pevačice Jelene Karleuše Duško Tošić navodno je uspešno krio da ima aferu i sa rijaliti učesnicom Anom Korać, koju mu je, po rečima Srpskog Telegrafa, nabacio drug i kolega iz kluba Crvena Zvezda. Naime, Tošić se tajno sastajao sa brinetom iako je u braku sa JK, te je i on od onih koji su isprobali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čari Koraćeve u krevetu, a koja je, prema navodima pisanih medija, jedna od devojaka iz kataloga nedavno uhapšenog makroa Mihajla Maksimovića.

- Duško ima puno prijatelja koji igraju za Crvenu Zvezdu, a kako je već duže vreme imao prebleme u braku sa Jelenom Karleušom, zadovoljstvo i avanture više puta je tražio sa strane. Njemu je jedan prijatelj i kolega preporučio KOraćevu i tom prilikom objasnio da je ona čudo u krevetu i da u to vrlo lako može da se uveri, kao i da joj je tarifa povoljna. Tošić je rekao da nema ništa protiv, pa je brzo stupio u kontakt sa Anom. Oni su se dobro slagali kad god bi se našli, a Duško je redovno plaćao za njene usluge - navodi sagovornik Srpskog Telegrafa.

A post shared by Ana Korać 👑 (@koracstar) on Apr 27, 2019 at 4:27pm PDT

Duško je Koraćevu zvao da ga prati na jednom putovanju, ali su se nakon toga brzo razišli.

- Duško se ušemio sa Anom, a s obzirom na to da su se spontano zbližili, ponudio joj je da sa njim krene na jedno putovanje. Ćaskali su o svemu, međutim, Duško se brzo zasitio, jer Ana nije devojka koja dugo intrigira muškarca. Jelena za ovo nije znala, iako je sumnjala da je Duško vara svaki put kada bi duže bio odsutan, ali nikada za ovu aferu nije imala dokaze.

"SAMO NAS KOČI TO ŠTO JE ON..." Kija i Sloba najotvorenije o svom odnosu! "Da, ispao sam LOŠ!" (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.