Izvor: Scandal.rs, 24.Jan.2018, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE TO PALO POMIRENJE? Dara Bubamara godinama PLJUVALA po Karleuši, a sad joj se ZAHVALJUJE! (video)

Dara Bubamara i Jelena Karleuša su se svađale oko stajlinga, pevačkih kvaliteta, prijatelja, poslovnih poteza, sa izgleda da je palo pomirenje između njih dve. Dara se na Instagramu zagvalila Jeleni Karleušu pošto joj je supruga fudbalera Duška Tošića poručila da ima mnoštvo hitova i da je podržava u nameri da održi koncert u Štark Areni, The post DA LI JE TO PALO POMIRENJE? Dara Bubamara godinama PLJUVALA po Karleuši, a sad joj se ZAHVALJUJE! (video) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

TRESE SE ESTRADA! Dara objavila Karleušin intervju na svom Instagramu, pa poslala BRUTALNU PORUKU SEKI ALEKSIĆ! (VIDEO)

Izvor: Svet, 24.Jan.2018

Da nam je neko nekad rekao da će Dara Bubamara i Jelena Karleuša da se ujedine ne bismo verovali.. To se desilo. Dara Bubamara je na svom Instagram nalogu objavila snimak koji se sastoji od dva intervjua Jelene Karleuše. U jednom JK podržava Darinu odluku da održi koncert u Areni, a drugi u kom...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.