Izvor: Press, 09.Jan.2019, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAK U KRIZI? Fudbaler slao Karleuši poruke, Duško Tošić ih video, pa poludeo!

Bivši dečko Katarine Grujić, Ognjen Vranješ, već duže vreme je pisao pevačici, a to je posle proslave Nove godine video i Karleušin muž.
Domaći mediji bruje o tome da su popularna pevačica Jelena Karleuša i njen suprug, fudbaler, Duško Tošić, ponovo zapali >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u bračnu krizu i da su sada pred razvodom.




Autor: Pink.rs


Svađa je, navodno, počela još na Jeleninom novogodišnjem nastupu, kada je njen suprug poslao piće nepoznatoj dami. Nakon što je završila sa poslom, Karleuša je otišla kući, a Duško se pravio kao da se ništa nije dogodilo.




Autor: Tanjug


Sukob je, po pisanju medija, produbljen kada je Tošić uzeo pevačicin telefon i pronašao poruke Ognjena Vranješa, bivšeg dečka Katarine Grujić.




Tošić je, prema pisanju domaćih medija, pozvao Vranješa, ali se ishod ovog razgovora ne zna.



Ni Jelena ni Duško se još nisu izjašnjavali povodom ovih navoda, a šta je konačna istina, pokazaće vreme.


Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.