Vranješ se oglasio na Tošićev rođendan (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jan.2019, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranješ se oglasio na Tošićev rođendan (FOTO)

Usred skandala koji traje već nekoliko dana, a baš danas kada Duško Tošić slavi svoj rođendan oglasio se i bosanski fudbaler Ognjen Vranješ.

On je na društvenoj mreži instagram postavio fotografiju iz teretane kojom je pokazao kako se vratio treninzima. Na fotografiji se vidi da je pored njega i kolega iz kluba Anderleht za koji Vranješ trenutno igra.

Iako je bilo priče da će zbog eksplicitnih fotografija i afere sa pevačicom Jelenom Karleušom biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << suspendovan iz kluba fudbaler se ne obazire na priče te očigledno redovno vežba kao da je sve u najboljem redu.

Podsetimo, problemi u porodici Karleuša - Tošić izbili su 3. januara kada je Duško posumnjao da se njegova supruga Jelena Kareluša dopisuje sa nekim muškarcem. Od tog trenutka počela je drama, koja je isplivala u javnost, a isplivale su i eksplcitne fotografije kao i poruke pevačice i bosanskog fudbalera Ognjena Vranješa.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DIGNUTIM NOGAMA PROVOCIRA KARLEUŠU Evo kako Ognjen Vranješ pokazuje da ga skandal ne dotiče

Izvor: Blic, 20.Jan.2019

Dok skandal koji je izbio još trećeg janura između Jelene Karleuše i Duška Tošića oko Ognjena Vranješa i dalje ne jenjava, bosanski fudbaler se danas oglasio na društvenoj mreži instagram.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.