(VIDEO) KARLEUŠA ISKOPIRALA SVETSKU ZVEZDU! Za ovim stajlingom Jelena KASNI 10 GODINA!

Izvor: 011vodič.com, 13.Jun.2019, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) KARLEUŠA ISKOPIRALA SVETSKU ZVEZDU! Za ovim stajlingom Jelena KASNI 10 GODINA!

Iako za sebe voli da kaže kako je modna ikona i da je prva koja promoviše sve trendove u Srbiji, čini se da se JK ovoga puta malo zaigrala. Naime, ona se na splavu pojavila sa kacigom na glavi koja je bila inspirisana likom Mini Maus.
(VIDEO) JELENA KARLEUŠA ODUŠEVILA PUBLIKU KAO SEKSI MINI MAUS! Sve kipi i puca, luda noć u Beogradu No, Karleuša je ovim modnim detaljem dokazala da kasni za svetskim trendovima i to deset godina.
Kacigu u crnoj boji, 2009. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << godine nosila je planetarano popularna pevačica Rijana u spotu za pesmu “Hard”, a ovaj modni aksesoar dizajnirao je Džeremi Skot. Kacige nikada nisu bile u prodaji.
Printscreen You Tube
Skot je ove uši napravio specijalno za jednu od svojih revija, a čast da ih prva nosi imala je upravo Rijana.

Pratite nas na društvenim mrežama







Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.