U inat hejterima: Pogledajte Karleušin nastup! (FOTO)

Izvor: Mondo, 19.Avg.2019, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U inat hejterima: Pogledajte Karleušin nastup! (FOTO)

Jelena Karleuša održala koncert u Etno selu Stanišići kod Bijeljine, oko kojeg se ranije podigla velika prašina.

Etno-selo Stanišići kraj Bijeljine ipak je "ugostilo" Jelenu Karleušu, pošto je ranije jedno udruženje veterana najavilo da će tražiti zabranu njenog nastupa.

Jelena je tada rekla da "dobre ljude istina ne vređa" i obećala publici da se vide u Etno-selu. Obećanje je održala, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a kako je izgledao nastup pogledajte u galeriji!

Karleuša odgovorila na "zabranu": Stop mržnji!

"Večernje novosti" ranije su prenele da je Udruženje veterana "Garda panteri", koja je bila jedna od elitnih jedinica vojske Republike Srpske, tražila zabranu koncerta pevačice "koja je javnim nastupima vređala Republiku Srpsku, rukovodstvo i srpske žrtve, a podržavala Majke Srebrenice".

"Jelena Karleuša je sramota Srbije, oličenje nemorala i kiča i samim time, njen koncert nije ni po jednom osnovu društveno koristan," naveli su oni na svojoj zvaničnoj stranici.

Karleuša je odgovorila na Instagramu, "biranim" rečima.

"Kao velika slavna Srpkinja, ovozemaljka i vanzemaljka bez verskog obeležja, mogu samo da poručim mom narodu i mojim fanovima da se vidimo na koncertu. Jer dobre ljude istina ne vređa, i Srbin na Srbina više nikad ne sme da ide. Stop mržnji, je*ali vas kriminalci koji vas plaćaju," napisala je Jelena.

Pogledajte još:

SPEKTAKL: Karleuša "zatresla" pozadinu, masa vrištala!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.