SRPSKU PREDSTAVNICU ŽESTOKO NAPLJUVALA: Evo KOGA je Jelena Karleuša podržala na Evroviziji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2019, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKU PREDSTAVNICU ŽESTOKO NAPLJUVALA: Evo KOGA je Jelena Karleuša podržala na Evroviziji!

Za njih navija.

Večeras se održava drugo polu-finalno veče takmičenja za pesmu Evrovizije, u Tel Avivu. Naša predstavnica, Nevena Božović uspela je da našu zemlju odvede do finala, te čestitke i dalje stižu sa svih strana. Ipak, nisu svi zadovoljni njenim predstavljanjem Srbije, a kao i obično, da izrazi svoje mišljenje nije se libila Jelena Karleuša.

FINALE JE SAMO PARAVAN >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ZA OVO?! Pobednik ovogodišnje Evrovizije se već zna?!

- Sve dok Srbija na Evrosong bude slala pesme bez smisla i poruke, ljude koji ni u svojoj zemlji nisu uspeli da dotaknu publiku, nastup bez ikakve ideje - svake godine će se dešavati isto. Neka pobeda Marije Šerifović bude šablon po kojem mora da radi hrabra pesma, koja je poslala snažnu poruku uz inteligentan nastup. Evrosong je takmičenje u ideji, poruci, hrabrosti i originalnosti uz ozbiljno koketiranje sa LGBT stavovima. Koga LGBT "ne oseti" taj na Evrosongu neće napraviti ništa - pisalo je na Karleušinom Instagramu.

Pop diva je sada pokazala da i dalje prati Evrosong, iako je naša predstavnica "nije dotakla", a sudeći po storiju na njenom Instagramu, za sada JK zajedno sa ćerkama navija za Makedoniju.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.