RAT SE NASTAVLJA Tijana Bogićević uzvraća udarac Karleuši

Izvor: Piplmetar.rs, 20.Maj.2017, 02:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAT SE NASTAVLJA Tijana Bogićević uzvraća udarac Karleuši

Nakon što je Jelena Karleuša započela medijski rat i potkačila Oliveru Kovačević i Tijanu Bogićević, predstavnica Srbije na Evroviziji imala je šta da doda.
Predstavnica Srbije na 62. „Evrosongu“, pevačica Tijana Bogićević, nije se plasirala u finale pesmom „In Too Deep“, a nekoliko dana nakon svega, kada su se slegli utisci, ispričala je kakvo iskustvo je ponela iz Kijeva.
Razočarenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << zbog neuspeha je prošlo, Tijana kaže da je sada odlično, a sve ono što se dešavalo iza kamera podelila je sa nama.
„Definitivno su druge zemlje potrošile više para. I kada smo imali pobedu sa Marijom, tu je bilo uloženo mnogo, mnogo više novca nego što je bilo uloženo sada ili prošle godine. Zato ljudi uvek pričaju koliko se para potrošilo da se ne bi ušlo u finale, a kada bi znali koliko se para ustvari nije potrošilo naspram onoga što se očekuje… Sve je postalo toliko veliko i ozbiljno, da vi stvarno morate da se pripremate cele godine i „štekate“ sa strane da bi se taj trud ustvari isplatio“, rekla je Tijana.

Tijani je finale izmaklo za tri poena, što se tiče žirija prošla je, a zbog glasova publike je bila uskraćena za dalje takmičenje. Pričalo se i da bi Srbija bolje prošla da nas je predstavljao neko više poznat od Tijane… (nastavak na sledećoj stranici)

Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.