NA SIGURNOM SU, ČEKAJU DALJE UPUTE! Prve informacije o Jeleni Karleuši i ćerkama nakon POŽARA

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 18:12

"NA SIGURNOM SU, ČEKAJU DALJE UPUTE!" Prve informacije o Jeleni Karleuši i ćerkama nakon POŽARA

PR tim pevačice oglasio se za naš portal

Luksuzni odmor Jelene Karleuše i njenih naslednica Atine i Nike Tošić i tetke Danijele Dmitrović zaustavila je vatrena stihija u Turskoj i pretvorila u pravi horor.

Popularna pevačica oglasila se na društvenoj mreži Instagram i prenela dramatičan prizor na kome se vidi kako je evakuišu iz hotela u kome je izbio požar (detaljnije OVDE) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << .

- Nećete verovati šta se dešava u našem hotelu. Sve gori, došli su da nas evakuišu. Ja sam tu sa decom - objavila je Jelena i snimila užas koji se trenutno dešava.

Pevačica je pokušavala da smiri ljude koji su paničili, a brod se zatim uputio u sigurnom pravcu.

Kontaktirali smo PR Jelene Karleuše, Zorana Birtaševića, kako bismo proverili da li su Karleuša i ćerke na sigurnom.

- Jelena i njena porodica su dobro, na sigurnom. Svi su uspešno evakuisani uz pomoć spasilačkih ekipa i čekaju dalje upute. Po poslednjoj informaciji koju sam dobio, požar je zahvatio šumu iznad hotela, a vatrogasci se uspešno bore i očekuju da će goste uskoro vratiti u hotel - rekao je nam je Zoran.

Dalja dešavanja možete pratiti na našem portalu Srbija Danas.com.

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.