MIRA ŠKORIĆ PROGOVORILA O SVAĐAMA SA JELENOM KARLEUŠOM Znamo da se POFAJTAMO Otkrila detalje IZA kamere

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2021, 02:06

MIRA ŠKORIĆ PROGOVORILA O SVAĐAMA SA JELENOM KARLEUŠOM "Znamo da se POFAJTAMO" Otkrila detalje IZA kamere

Dugogodišnje prijateljice.

Pevačica Mira Škorić uspešno obavlja svoj zadatak u poslednje tri sezone najgledanijeg muzičkog takmičenja u Srbiji i regionu, "Zvezde Granda".

Folk zvezda je u timu Jelene Karleuše, sa kojom zajedno priprema kandidate za izlazak na veliku scenu.

Објава коју дели Mira Skoric (@miraskoric)

Iako je do saradnje između Mire i Jelene došlo spontano, njih dve savršeno funkcionišu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Објава коју дели Mira Skoric (@miraskoric)

Međutim, Mira Škorić je otkrila da se često i posvađa s Karleušom kad dođe do sukoba mišljenja, ali, kako kaže, brzo reše situaciju.

- Kod Jelene sam ušla sasvim spontano. Čule smo se i dogovorile. Lepo se snalazim. Najviše volim studijski posao, pa mi rad sa kandidatima ne pada teško. Volim da budem tu - prisutna, a nevidljiva. Tu sam da podržim kandidate, a da hoću da se slikam, ja bih se zaista slikala i ozbiljno fajtala da sam na mestu žirija. Ali jednostavno, valjda sam toliko omatorila da sam koncentrisana strogo na studijski rad. Borim se ja iza kamera, a Jelena je tamo da se bori ispred kamera. Ona je inače veliki borac. - rekla je pevačica, pa dodala:

Објава коју дели Mira Skoric (@miraskoric)

- Ona je ozbiljan profesionalac. Nama je izvršni producent Zoran Birtašević i on je između nas jedna nit. Nas dve znamo da se pofajtamo i posvađamo kad radimo. To se uglavnom dešava oko izbora pesama. Ona ima jedno mišljenje, ja drugo. Ja hoću narodno, ona traži pop. Međutim, naše svađe traju kratko. Ona je prekorektna i posvećena je kandidatima. Upućena je u svaki detalj. Recimo, danas neće biti na probi, ali će biti upućena u sve šta i kako. Bila je situacija kada sam ja radila nešto oko same interpretacije, ona je samo pitala dokle smo tu i došla je. Bezuslovno je dala svoj doprinos. Ja sam nešto bila umorna, a ona je preuzela palicu i održala probu. - zaključila je Škorićeva.

Објава коју дели Mira Skoric (@miraskoric)
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša,   Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Mira Škorić progovorila o svađama sa Jelenom Karleušom: Ovo je istina!

Izvor: Story, 28.Apr.2021

Mira Škorić u “Zvezdama granda” uspešno priprema kandidate “rame uz rame” sa divom Jelenom Karleušom.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.