Kako se usuđuješ ti? Jelena Karleuša ISPRESECALA Bosanca u EMISIJI, posvađali se ŽESTOKO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2020, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kako se usuđuješ ti?" Jelena Karleuša ISPRESECALA Bosanca u EMISIJI, posvađali se ŽESTOKO!

Nije mogla da pređe preko ovoga!

Nadica Vermezović pod mentorstvom Jelene Karleuša svojski se pripremila za "Zvezde Granda", ali nije uspela baš sve da obori sa nogu kako pevanjem, pa tako ni izazovnim stajlingom. Naime, pošto ju je Bosanac video u svetlucavom bodiju i saslušao njenu izvedbu do kraja prokomentarisao je kako je "grozna", a diva to nikako nije mogla da mu oprosti.

 - Dala sam joj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vrlo pozitivnu energiju, ali nije bilo potrebe puno da se trudim. Nadica je bila vrlo fokusirana, dobra, bilo je par nekih iskoka... ali to je zato što je prva (nastupala). Ima jaku tremu. Moram da kažem da je Nadica prvenstveno divna devojka, jako lepo vaspitana, divan čovek, za saradnju odlilčna, uživala sam dok sam radila sa tobom. Prva pesma je bila skoro pa savršena, sem par nekih tonova, krajeva onih u najvišim tonovima... ali u onom donjem delu idealna. Možda je malo bilo klimavo u drugoj jer si više igrala, ali sve u svemu - ti si sigurno za dlaje. Ja se iskreno nadam da će to tako i biti - izjavila je Karleuša pre nego što je žiri dobio reč, zbog čega je Bosanac pobesneo.

- Šta je bilo, koji problem imate? Mislim znam da imate, samo koji, od svih - pitala je Jk.

- Meni nije problem takmičar, takmičar je bio grozan. Počev od izgleda, ovo je prosto... zima. Zimski period, a dolazi tako kao na plažu da ideš! Meni je to malo neukusno - rekao je on, a Jelena ga je odmah prekinula.

- Nemoj molim te samo ti o modi! Molim te - viknula je ona.

- Imaš li ti išta zimsko da obučeš - upitao je takmičarku Bosanac, ali od Jelene nije ni mogao da dobije odgovor, jer je bila rešila da se lavovski izbori za svoju devojku.

- Pogledaj se i sve će ti se samo kazati! Kako se usuđuješ ti meni da pričaš o garderobi, ti džemperu? Stani, džemperu! Stani braon džemperu - rekla je pevačica.

- Nijedan čist toni nisi otpevala! Dušo moja, veruj mi, vrlo često kritika, čak i negativna, je pozitivna za onoga ko je pametan da je shvati - zaključio je Bosanac.

"Slepo crevo mi je puklo u stomaku, minuti su odlučivali" Brutalna ispovest Ane Kokić KIDA SRCE - bila na ivici života i smrti, sa majkom jedva preživljavala (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.