Izvor: Scandal.rs, 24.Okt.2018, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARLEUŠA UPUTILA DIVNE REČI DARKU LAZIĆU: Zatvorite oči, pomislite na njega i to će krenuti kao ISKRA prema njemu

Pevač Darko Lazić juče je doživeo tešku saobraćajnu nezgodu i trenutno se bori za život. Čitava estrada ovoj zvezdi Granda upućuje poruke podrške na društvenim mrežama, a među njima je i pop diva, Jelena Karleuša. Darko je mlad i jak. Apsolutno sam sigurna da ce se oporaviti i da ce sve biti ok. Mračnim mislima, The post KARLEUŠA UPUTILA DIVNE REČI DARKU LAZIĆU: Zatvorite oči, pomislite na njega i to će krenuti kao ISKRA prema njemu appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

PORUKA Jelene Karleuše DARKU LAZIĆU, tera suze na oči...

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2018

Emotivna diva...Pevač Darko Lazić se nakon teške saobraćajne nesreće bori za život u KBC Zemun. Fanovi, mediji i kolege, svi se nadaju najboljem i šalju reči podrške pevaču i njegovim najbližima...SUTRA U 7 SATI UJUTRU: Poziv koji Darku Laziću može da spase život..Jedna od najemotivnih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.