Jelena Karleuša: Uživanje posle operacije

Izvor: Story, 05.Jul.2015, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša: Uživanje posle operacije

Zvezda šou-biznisa Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić nakratko su prekinuli bajkoviti odmor sa ćerkama Nikom i Atinom, posle čega će se posvetiti odabiru svog novog doma i pripremama za život na novoj adresi u Istanbulu

Foto: Privatna arhiva

Dinamičan period koji je bio u znaku pomešanih emocija, zabrinutosti zbog zdravstvenih tegoba koje su rezultirale hirurškom intervencijom s jedne i neskrivenog osećaja ponosa zbog činjenice da svetski mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << ne prestaju da se bave njome s druge strane, zvezda šou-biznisa Jelena Karleuša (36) nakratko je prekinula da bi se posvetila isključivo svojoj porodici i prikupila energiju koja će joj biti potrebna za burne dane koji joj predstoje. Razlog više za porodični odmor koji je započeo slavljem, jeste činjenica da je jedini muški član porodice, fudbaler Duško Tošić (30), nedavno zabeležio novi profesionalni uspeh jer je potpisao ugovor sa istanbulskim Bešiktašom, najuspešnijim turskim klubom. Jelena i njene ćerke Atina (6) i Nika (5) jednoglasno su donele odluku da se odmah upute u Tursku, gde je glava porodice i do sada bio angažovan za klub Genčerbirligi iz Ankare.

Za destinaciju na kojoj će godišnji odmor započeti proslavom Duškovih uspeha, odabrali su luksuzni hotelski kompleks Mardan u Antaliji. Tošić je svoje tri dame sačekao na antalijskom aerodromu koji je svega 15 kilometara udaljen od Mardana, a potom ih je poveo u zdanje koje je iznajmio u okviru ovog hotelskog kompleksa. Devojčice su se posebno obradovale kada su videle da im je ispred vile na raspolaganju i privatni bazen optočen kristalnobelim peskom koji je dopremljen sa najlepših egipatskih plaža.

- Trenutno je vreme za naš porodični odmor, jer je ovo jedini period u godini kada Duško i ja možemo da ugrabimo malo slobodnog vremena. Trenuci s Atinom i Nikom dragoceni su nam kao roditeljima pa se trudimo da se maksimalno posvetimo uživanju. Ovakve dane, kada smo svi na okupu i posvećeni isključivo stvaranju najlepših uspomena, obavezno  fotografišemo i slike slažemo u naše albume – kaže Jelena Karleuša za Story i dodaje da se oseća fantastično posle perioda koji je bio izuzetno naporan, čak i za nju koja poseduje neiscrpnu energiju. Naime, 15. juna navršile su se dve godine od njenog koncerta na Ušću. Bolno, ali kratko prisećanje na ovaj datum podelila je i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

- Gledala sam u nepregledno more ljudi i mislila – da li je moguće da vas samo ja vidim? Da li je moguće da će se desiti takva nepravda i zašto? Ipak, kao što ste videli, ja sam koncert odradila bez kiksa, pevala sam, igrala i plakala od sreće dok ste uzvikivali moje ime. Sutradan je za mene počeo pakao, medijski linč bez ijednog dokaza za laži, u vidu slike ili snimka praznog Ušća. Počeli su da me mrcvare, gaze, ruše, vređaju. I tako mesecima – napisala je Jelena a onda je, između ostalog, dodala:

- Za protekle dve godine, izgubila sam dve bebe zbog stresa. Sva ta količina bezumne mržnje i zla, zavisti i pakosti, udarila je tamo gde sam bila najslabija. Meni je Srbija ubila dva nedužna bića i ja joj to nikad neću oprostiti. Ko bi normalan oprostio? Povukla sam se da bih se zaštitila. Zato je pauza duga, dragi moji. Pre nekoliko nedelja imala sam, nadam se, poslednju operaciju, o kojoj nema potrebe da govorim. Sada sam dobro. Mada ja na slikama i snimcima uvek izgledam dobro, zar ne? To je zato što sam prvenstveno profesionalac, a zatim i veoma ponosna kao čovek. Pevam i igram kad me boli, kad sam bolesna i kad ne mogu – moram. Zbog vas, jer vas volim i poštujem to što zbog mene dolazite na moje nastupe i platite kartu. Zahvalna sam. Koncert na Ušću nešto je što nikad neću zaboraviti i velika životna škola. A ko prođe školu koju sam ja prošla, verujte mi, ne može mu niko ništa.

Dok uživa u pažnji koju joj zbog aktuelnosti milionskog transfera njenog supruga posvećuju turski mediji, lokalni tabloidi utrkuju se ko će objaviti sočnije i pikantnije priče o životu JK, a sve je ilustrovano i atraktivni fotografijama sa plaža na kojima je Jelena u izazovnim kupaćim kostimima.

Posle uživanja u najluksuznijoj ponudi antalijske regije, ovaj bračni par posvetiće se pripremama za obeležavanje sedme godišnjice braka, ali i pronalaženju novog životnog prostora u kome će provesti naredne tri godine, koliko traje Duškov ugovor sa Bešiktašom.

- Posle ovog kraćeg odmora, posvetićemo se pronalaženju nove kuće u Istanbulu. U tome sam se poprilično izveštila tokom svih ovih burnih godina. Tačno znam šta tražim, a ponuda je zaista neverovatna. Interesovanje turskih medija za naš dolazak stvarno je ogromno. Intrigantni smo im kao par koji spaja dve najpopularnije delatnosti u Turskoj, a to su sport i muzika. Duškov novi klub Bešiktaš je veliki, a fanovi su do te mere zaluđeni da nam je čak i obično kretanje ulicom komplikovano – kaže na kraju Karleuša, ali se ne žali na otežano kretanje.

Piše: Saša Tošić


Izvor: Story

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.