JK prognozira da će se Lukas PREDOZIRATI: Odgovorio joj BRUTALNO! Smrt je smrt! Neko će od droge, a neko...

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2019, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JK prognozira da će se Lukas PREDOZIRATI: Odgovorio joj BRUTALNO! "Smrt je smrt! Neko će od droge, a neko... "

Estradni rat ne jenjava!

Pravi estradni rat bukti već danima na društvenim mrežama, a sve je počelo kada je pevač Aca Lukas počeo brutalno da pljuje po svojoj koleginici, Lepoj Breni.

U njenu odbranu stala je Jelena Karleuša, nekadašnja Lukasova prijateljica, a današna ljuta protivnica.

Pošto su razmenili teške reči, Lukas je u jednom trenutku objavio isečke iz starih novina u kojima se vidi da je Karleuša svojevremeno loše govorila o >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Breni i Saši Popoviću. JK je i na to imala spreman odgovor, insinuirajući i dalje da Lukasa Ceca Ražnatović huška protiv drugih kolega, što je on odlučno negirao.

- Vidi... Aco... Ovaj pres-materijal od pre 10 godina koji sad objavljuješ sigurno nisi čuvao u sopstvenoj arhivi sve ove godine. Jasno je ko stoji iza tvojih napada, ko ti šalje članke od pre deceniju i ko doliva ulje na tvoju vatru od te "nafte". Je*aću ih ja kao i dosad. I da - u pravu si, ti i ja više nismo prijatelji. Aj sad stani, trulo je i niko ne želi da ratuje sa tobom. Pozz - napisala je Jelena na društvenim mrežama.

- Pošto me i dalje perfidno potcenjuješ, evo objašnjenja: ovo sa nalaženjem pres-materijala dobro znaš da samo ja mogu da smislim! Drugo, u našem gradu postoji Narodna biblioteka (raspitaj se čemu služi), tu je arhivirana sva štampa i dostupna svima! - glasio je Lukasov odgovor.

Jedna od najsurovijih poruka u sukobu nekadašnjih prijatelja, svakako je ona Karleušina koja glasi: "Overdose će sve rešiti", čime je aludirala da će se Lukasov život završiti prekomerenom dozom narkotika.

Vuksanović je ostavio kratak i takođe brutalan komentar na ovaj post Jelene Karleuše.

- Neko će overiti od drige, a neko od ku*ca! Smrt je smrt, kako god - napisao je on.

U međuvremenu, Lukas je obrisao sve objave upućene JK, uz obrazloženje da ne želi da mu kvare profil.

- Ko je trebalo da vidi objave, svakako je video i shvatio poruku. Nema potrebe da mi ove ružne slike i reči skrnave profil, a pogotovo ostanu za stalno iza slike mog najdražeg bića! Hvala i fanovima JK na gostovanju i nadam se iskreno da se nećemo sretati više! Prijatno vam bilo. Lukas - napisao je on.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ŠOK! LUKAS OVOG PUTA NIJE ŠTEDEO REČI! Rekao baš sve što misli o JELENI KARLEUŠI!

Izvor: Svet, 02.Sep.2019

Jelena Karleuša i Aca Lukas poslednje dve nedelje javno vode rat, a popularni pevač je ovog puta odlučio da kaže baš sve što misli o pevačici.. “E, sad je stvarno bilo dosta! Upozorio, zamolio da prestaneš! Sad obrati pažnju! Sama si tražila! Pošto me i dalje perfidno potcenjujes, tj. pokušavaš,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.