JELENU KARLEUŠU SU KOPIRALE OVE SLAVNE ZVEZDE: Ovi STAJLINZI su bili tema svetskih medija! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2021, 22:05

JELENU KARLEUŠU SU KOPIRALE OVE SLAVNE ZVEZDE: Ovi STAJLINZI su bili tema svetskih medija! (FOTO)

Popularna pevačica Jelena Karleuša tvrdi da su mnogi odavno počeli da kopiraju.

Poznate ličnosti najčešće ne biraju same svoju odeću već to rade dobro plaćeni stilisti. Međutim, ponekad se desi da i njima ponestane inspiracije pa pomoć potraže, gde drugo već na društvenim mrežama.

Tako su neki od njih naišli na Instagram profil Jelene Karleuše koju prati preko dva miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i 400 hiljada ljudi širom sveta, i inspirisali se njenim modnim kreacijama, o čemu su kasnije pisali i strani mediji.

Ono što je sigurno, Jeleni Karleuši niko ne može da ospori da ima neverovatan osećaj za modu, a to su uvidele i mnoge planetarne zvezde.

Već nekoliko puta do sada Jelena je ponela određene modne detalje kao i odevne komade, pre svetskih zvezda, kao što su Kim Kardašijan, Bijonse, Niki Minaž i tako po ko zna koji put pokazala da je ona ta koja postavlja trendove.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Moramo priznati da je nadimak modne ikone Jelena zasluženo dobila, a samim tim to što je svetski poznate zvezde neretko kopiraju, dokaz je da je to što ona radi zaista visokog kvaliteta.

Bijonse

Problem je počeo kada se pop diva Bijonse pojavila na Met gala večeri u providnoj haljini prekrivenoj dragim kamenjem, a Jelena Karleuša primetila dosta sličnosti sa kombinacijom koju je ona tri godine ranije već nosila.

Osim sličnisti sa kreacijom pop dive Bijonse sa ovog bala, Karleuša je na svom Instagram profilu objavila kolaž još nekih fotografija koje je pronašla i koje jasno pokazuju gde se stilista zvezde popa najviše inspirisao. Opis je glasio "To se zove originalnost. Trebalo bi da probate ponekad"- poručila je Jelena uz objavljenu fotografiju.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Niki Minaž

Kreaciju domaćeg dizajnera sa kojim Jelena obožava da sarađuje nosila je i čuvena reperka. Međutim, Karleuša se odmah pohvalila je ovu kombinaciju nosila prva, ali jedno je sigurno, Jelena je bila i više nego ponosna jer je uzor jednoj od svetskih pevačica koju veomaceni i poštuje.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Kim Kardašijan 

Osim što je sama Jelena više puta tvrdila da je starleta kopira, o ovome su brujali neki od najpoznatijih stranih medija. Ova informacija je došla i do Kardašijanke koja je izjavila da je ne kopira, ali da je proverila ko je Jelena Karleuša i da joj se veoma dopada njen smisao za modu, kao i da mnogi njihovi stajlinzi zaista imaju sličnosti.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Kajli Džener

Svi znamo koliko Karleuša voli da menja frizure i boje kose, a mnoge je iznenadila kada je rešila da se ofarba u plavu boju. Nedugo nakon toga, Kajli Džener je pozirala sa identičnom bojom kose, što je odmah nateralo pevačicu da je optuži za kopiranje. Kajli Džener, mlađa sestra Kim Kardašijan, takođe pronašla inspiraciju u našoj pevačici za stil, na kojoj joj neretko čestitaju mnogi svetski poznati stručnjaci.

Lejdi Gaga

O ovome su takođe pisali strani mediji, koji su u više sličajeva pronašli neverovatnu sličnosti između odevnih kombinacija Lejdi Gage i Jelene Karleuše. Između ostalog, tu je bila i haljina od papira i providni kombinezon sa cirkonima, a naša pevačica je izjavila da je presrećna što tako velika zvezda vidi inspiraciju u njoj.

Arijana Grande

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.