(FOTO) OVO JE ZLO KAKVA BOMBA! Karleuša u BAŠ BEZOBRAZNOJ S*KSI POZI - Gola pozadina puca u vešu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 20:24

(FOTO) "OVO JE ZLO" KAKVA BOMBA! Karleuša u BAŠ BEZOBRAZNOJ S*KSI POZI - Gola pozadina puca u vešu

- Od ovoga može da se rikne - poručili su joj pratioci.

Estradna zvezda Jelena Karleuša s*ksi fotografijom srušila je društvene mreže, a svi su prvo, a neki i jedino, videli njenu golu pozadinu u krupnom kadru.

Pevačica je na Instagramu pokazala kako izgleda kada se opušta u krevetu. Ona leži na stomaku, sa podinutim nogama, ali tako da je njena g*za "ukrala" svu pažnju.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

S obzirom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na to da se slikala u mračnoj postoriji, ne vidi se jasno da li  je Jelena skroz gola, ali ukoliko budete zumirali fotografiju - saznaćete.

Za oko 10 minuta, Karleušinu fotografiju lajkovalo je oko 25.000 ljudi, a komentari na račun njenog bombastičnog izgleda se nižu: "Goriš!", "Od ovog može da se rikne", "Kakva poza", "Ovo je zlo! Nosiš li donji veš?".

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.