‘DUŠKO I JA NISMO ZAJEDNO VEĆ GODINAMA!’ Karleuša konačno otkrila ISTINU O RAZVODU SA TOŠIĆEM!

Izvor: 011vodič.com, 13.Jun.2019, 01:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘DUŠKO I JA NISMO ZAJEDNO VEĆ GODINAMA!’ Karleuša konačno otkrila ISTINU O RAZVODU SA TOŠIĆEM!

Prethodnih meseci, pevačicin brak je “na tapetu” svih srpskih medija, a ona je prvi put javno saopštila da li se razvodi.
U emisiji “Zvezde Granda – Specijal”, Karleuša se obratila Saši Popoviću.
– Saša, znaš šta meni Duško kaže za “Grand”? Rekao mi je: “Neće nas mediji razvesti, nas će “Grand” razvesti! Mi uopšte nismo zajedno, već godinama, zbog “Granda” – našalila se JK.
(FOTO) SEKSI DARA! Pevačica se slikala >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u KREVETU, a evo šta je tamo radila! Na pitanje gledalaca, Jelena je imala jasan odgovor na pitanje da li se razvodi.
– Ne! Ne razvodim se. Mogu samo da ponovim, ako se Duško i ja budemo razveli, to će biti zbog nedostatka mog vremena da mu se posvetim zbog “Granda” – rekla je Karleuša.
Pratite nas na društvenim mrežama







Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša,   Zvezde granda

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

(FOTO) SEKSI DARA! Pevačica se slikala u KREVETU, a evo šta je tamo radila!

Izvor: 011vodič.com, 13.Jun.2019

Popularna pevačica Dara Bubamara svakodnevno iznenađuje svoje fanove na društvenoj mreži Instagram gde objavljuje snimke i fotografije u različitim izdanjima i na različitim mestima. Tako je i ovog puta objavila jedan vreli selfi iz kreveta i pokazala svima kako uživa uz film pred spavanje More

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.