Pre 10 godina bila je prva na WTA listi, a pogledajte koje mesto sad zauzima Jelena Janković

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2018, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pre 10 godina bila je prva na WTA listi, a pogledajte koje mesto sad zauzima Jelena Janković

Srpska teniserka imala problem sa povredom.

Kao i svakog ponedeljka, objavljuju se ATP i WTA liste. Što se tiče poretka kod teniserki, Srbija ima samo jednu igračicu među 100 najboljih: Aleksandra Krunić je 47. na svetskoj listi.

SA NJIM MOŽE SVE: Novak Đoković dobio NAJVEĆE moguće POJAČANJE pred turnir u Sinsinatiju (FOTO)

IZAŠLA JE NOVA ATP LISTA: Evo na kojoj poziciji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Nole posle Toronta, a pred turnir u Sinsinatiju (FOTO)

Napredak od jedne pozicije ostvarila je Olga Danilović, koja je 110., a Srbija među 200 ima još jednu predstavnicu, Dejanu Radanović koja je na 196. mestu.

Ono što je zanimljivo jeste pozicija Jelene Janković. Ona trenutno zauzima 970 poziciju, a pre ravno deset godina bila je prva na listi! Kad je 11. avgusta objavljena lista, Jankovićeva je ‚smenila‘ Anu Ivanović (koja je bila devet nedelja najbolja teniserka sveta) sa prve pozicije.

Prva teniserka sveta i dalje je Simona Halep, koja je svoje mesto učvrstila osvajanjem turnira u Montrealu. Iza nje su Karolina Voznijacki, Sloan Stivens i Anđelik Kerber.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.