Jovanjica 1: Dva zaposlena saslušana, jedna radnica delimično promenila iskaz

Izvor: Beta, 23.Dec.2021, 02:27

'Jovanjica 1': Dva zaposlena saslušana, jedna radnica delimično promenila iskaz

 Saslušanjem u Specijalnom sudu dva svedoka nekada zaposlena na poljoprivrednom gazdinstvu "Jovanjica" počelo je današnje ročište u okviru glavnog pretresa u postupku, poznatijem kao, "Jovanjica 1", na kojem se sudi po optužbi da je na gazdinstvu nadjena velika količina marihuane.I Jelena Gemeri, radnica u plasteniku i Strahinja Radoičić Janković, vozač viljuškara, su svedoci koje je predložilo tužilaštvo, javila je TV N1.Naime, Gemeri je na današnjem saslušanju rekla da tek delimično ostaje pri izjavi koju je dala tužiocu u predistražnom procesu. Razlog za to je, kako je navela, to što je bila uplašena i pod stresom i zbog toga, citiramo, "nije baš odgovarala kako treba".Advokatica prvooptuženog Predraga Koluvije zato traži da se deo njenog iskaza izuzme iz dokaznih spisa predmeta, jer kako ona tvrdi nisu joj predočeni dokazi prikupljeni na zakonit način."Sporno je to što je tužilac predočavao dokaze o kojima nema podataka ni u jednoj zakonitoj potvrdi da su oduzeti u Jovanjici. Medjutim, šta smo mi mogli tužiocu. On je predočavao nešto što ne može biti dokaz i mi to sada osporavamo iz tih razloga", navela je Zora Dobričanin Nikodinović.Prvooptuženi u ovom postupku, ali i u postupku "Jovanjica 2" je Predrag Koluvija. Njega obe optužnice terete da je organizator kriminalne ...
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Jovanjica 1: Dva zaposlena saslušana, jedna radnica delimično promenila iskaz

Izvor: N1 televizija, 23.Dec.2021

Suđenje u postupku Jovanjica 1 nastavljeno je pred posebnim odeljenjem za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu. U ovom postupku sudi se prvooptuženom Predragu Koluviji – vlasniku poljoprivrednog dobra na kom je pronađena najveća plantaža marihuane u Evropi.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.