Jelena i Bojana startuju u Kopenhagenu

Izvor: Glas javnosti, 08.Apr.2012, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena i Bojana startuju u Kopenhagenu

KOPENHAGEN - Srpska teniserka Jelena Janković pokušaće naredne nedelje na turniru u Kopenhagenu da prekine "crnu seriju" i sačuva mesto među 20 najboljih na svetu.

Posle poraza na startu turnira u Indijan Velsu, Majamiju i Čarltonu, Janković će kao treći nosilac u glavnom gradu Danske, pokušati da se vrati na pobednički put.

Njena rivalka u prvom kolu biće Britanka Lara Robson, 122. >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << igračica sveta.U Kopenhagenu će igrati i Bojana Jovanovski, trenutno 105. teniserka sveta, a njena rivalka na startu turnira biće Stefani Fogele iz Švajcarske, 131.

na WTA listi.Turnir u Kopenhagenu igra se za nagradni fond od 220.000 dolara, a prvi nosilac je domaća teniserka Karolina Voznijacki.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.