Jelena Janković se vraća na teren posle tri godine

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Jun.2020, 11:24

Jelena Janković se vraća na teren posle tri godine

Srpska teniserka Jelena Janković vratiće se na teren posle tri godine pauze i nastupiće u egzibicionom miks dublu sa Novakom Đokovićem na "Adria Tour" u Beogradu naredne nedelje.

Kako su danas saopštili organizatori, nekadašnja prva teniserka sveta, igraće na centralnom terenu u petak 12. juna u popodnevnim satima sa Đokovićem, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << uz mladu teniserku Olgu Danilović i jednog od najuspešnijih dubl igrača Nenada Zimonjića, ali i brojne goste iznenađenja.

"Drago mi je što ću se na Novakov poziv pridružiti ovog divnom teniskom događaju kakav je naš Beograd zaslužio. Reč je o sjajnoj Novakovoj ideji koju je sproveo u delo na radost teniske publike. Što se tiče našeg dubla, mislim da će publika uživati. Zaista jedva čekam da zaigramo zajedno, biće to spektakl. Srećna sam što igramo pred domaćom publikom u našem Beogradu. Ja sam poslednji put na teren izašla septembra 2017. Vidimo se uskoro", rekla je Janković.

Prvi teniser sveta Đoković zadovoljan je zbog dolaska Jelene Janković, ali i celokupnom organizacijom "Adria Tour". On je rekao da će na turniru biti mnogo zabave i prijatne atmosfere i pozvao je publiku da dođe na turnir.

"Mogu sa velikim zadovoljstvom da najavim dolazak Jelene Janković, koja se na ovaj način vraća tenisu posle dugo vremena. Jako mi je drago što ću je videti na Adria Tour i što ćemo da zajedno budemo deo turnira. Ceremonija otvaranja je u petak, tada ćemo da odigramo miks dubl, najverovatnije u 16 časova. Jelena i ja bismo bili sa jedne strane mreže, a prekoputa Nenad i Olga", naveo je Đoković.

Drugi kontigent od 1.000 ulaznica pušta su u prodaju danas u podne, na prodajnim mestima Ticket Vision i putem sajta Tickets.rs.

"Bio sam presrećan kada sam video da se prvi set od 1.000 karata prodao za svega sedam minuta i što vlada tolika potražnja. Zbog svega toga ozbiljno razmatramo da li možemo da dodamo još dve ili tri hiljade mesta na stadionu. Sa druge strane, imaćemo i turnirsko selo u TC Novak, svi koji ne budu nabavili karte moći će da uđu u kompleks besplatno, da uživaju u muzičkom programu, gledaju mečeve preko video bima i da osete deo atsmofere", rekao je Đoković.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.