Izvor: RTS, 04.Jul.2022, 16:43

Jelena Janković igra na turniru legendi u Londonu

Bivša srpska teniserka Jelena Janković učestvovaće na turniru legendi koji će se održati u Londonu tokom Vimbldona, preneli su britanski mediji.
Jankovićevoj će partnerka u dublu biti Poljakinja Agnješka Radvanska.

Srpkinja ima 37 godina i povukla se iz tenisa 2017. godine, dok Poljakinja ima 33 godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a penzionisala se 2018. godine.
Jankovićeva i Radvanska takmičiće se u B grupi, u kojoj su i Australijanke Kejsi Delakva i Ališa Molik, Danijela Hantuhova i Lora Robson i Italijanke Flavija Peneta i Frančeska Skjavone.
Agnješka i Jelena nisu se videle pet godina, a imale su svojevremeno ozbiljno rivalstvo u kojem je sa 8:2 u pobedama uspešnija bila Poljakinja, poslednji put baš na Vimbldonu 2017. godine.
Danas su Jankovićeva i Radvanska zajedno trenirale, a Poljakinja je kratko poručila:
"Sada smo dobre drugarice."  
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Jelena Janković igra na turniru legendi u Londonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2022

Bivša srpska teniserka Jelena Janković učestvovaće na turniru legendi koji će se održati u Londonu tokom trajanja Vimbldona, preneli su britanski mediji...Jankovićevoj će partnerka u dublu biti Poljakinja Agnješka Radvanska...Srpkinja ima 37 godina i povukla se iz tenisa 2017. godine, dok Poljakinja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.