Janković i Troicki u trećem kolu Vimbldona

Izvor: Politika, 02.Jul.2015, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković i Troicki u trećem kolu Vimbldona

LONDON– Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u treće kolo Vimbldona pošto je danas savladala Ruskinju Jevgeniju Rodinu sa 6:7 (4:7), 6:1, 6:3.

Drugi reket Srbije pružila je odličnu partiju protiv Rodine, iako je ponovo dobila meč u tri seta.

Janković je posle nesrećno izgubljenog prvog seta u taj brejku, žestoko uzvratila, pregazivši Rodinu sa 6:1 u drugom delu igre i u trećem, posle početnog brejka Ruskinje, vratila izgubljeni servis i do >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << kraja držala konce igre u svojim rukama.

Janković će se za mesto u osmini finala sastati sa braniocem titule Čehinjom Petrom Kvitovom koja je bila bolja od Japanke Kunumi Nare sa 6:2, 6:0.

--------------------------------------------------------------------

Troicki u trećem kolu Vimbldona

LONDON - Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u treće kolo Vimbldona, pošto je danas savladao Britanca Aljaza Bedenea sa 6:4, 3:6, 6:2, 6:4.

Troicki je uprkos malim problemima na početku meča i u drugom setu bio prejak za britanskog tenisera slovenačkog porekla.

Srpski igrač je na startu duela prepustio inicijativu Bedeneu koji je odmah u trećem gemu napravio brejk.

Troicki je uzvratio u šestom gemu, a onda je došlo do male brejk „klackalice” iz koje je kao pobednik izašao srpski teniser - 6:4.

Drugi reket Srbije je u drugom setu napravio mali „predah”, što je Bedene iskoristio i izjednačio, ali je Troicki potom u trećem i četvrtom delu igre pokazao snagu i otvorio vrata trećeg kola gde će se sastati sa boljim iz duela Rafael Nadal (Španija) - Dastin Braun (Velika Britanija).

Tanjug
Pogledaj vesti o: Jelena Janković,   London

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jankovićeva u trećem kolu Vimbldona

Izvor: Studio B, 02.Jul.2015

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se danas u treće kolo Vimbldona, pošto je u drugom kolu pobedila Ruskinju Evgeniju Rodinu sa 2:1, u setovma 6:7, 6:1, 6:3...Jankovićeva je u trećem međusobnom duelu do isto toliko pobeda došla posle 120 minuta igre. U prvom setu obe teniserke bile su...

Nastavak na Studio B...

Jelena: "Je*ote" je u Srbiji kao dobar dan!

Izvor: Vesti-online.com, 03.Jul.2015, 12:37

Srpska teniserka Jelena Janković ispričala je fenomenalnu anegdotu sa meča protiv Jevgenije Rodine u 2. kolu Vimbldona koju je pobedila 2:1...U intervjuu za “Sportklub” Jankovićeva je objasnila zbog čega je sudija meča htela da je kazni...- Imala sam raspravu sa sudijom, jer je htela da me...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.