Đoković: Jelena Janković se vraća tenisu na Adria Tour-u

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jun.2020, 11:23

Đoković: Jelena Janković se vraća tenisu na Adria Tour-u

Srpska teniserka Jelena Janković posle više od dve godine vratiće se tenisu, saopštio je najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Nekadašnja prva igračica sveta na poziv Đokoivća biće deo regionalnog teniskog spektakla "Adria Tour".

"Sa velikim zadovoljstvom najavljujem Jelenu Janković koja će se vratiti na teniski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << teren posle više od dve godine", rekao je Đoković u Jutarnjem programu TV Prva.

Janković se kratko uključila u program.

"Uskoro krećem za Beograd. Hvala ti mnogo što si me zvao da budem deo spektakla. Pozdrav svima i vidimo se u Beogradu", rekla je ona.

Turnir u Crnoj Gori gotovo potvrđen

Đoković je rekao da će se se "Adria Tour" gotovo sigurno održati na planiranim lokacijama Beogradu, Zadru i Banja Luci i Crnoj Gori.

"Beograd i Zadar su stoprocentno sigurni. Crna Gora i Banja Luka su gotovo potvrđeni, u narednih nekoliko dana ćemo dati zvanično saopštenje da će održati teniski događaji u tim lokacijama. Sve ide kako treba, ne mogu da kažem da je 100 odsto, ali fali još nekoliko procenata", rekao je Đoković.

Turnir u Beogradu igraće se na terenima TC Novak (13/14. jun), potom se seli u Zadar (20/21. jun), zatim u Crnu Goru (27/28. jun) i u Banja Luku (3/4. jul).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.