DUGO JE NISMO GLEDALI NA TERENU: Nećete VEROVATI kako danas izgleda Jelena Janković! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2019, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUGO JE NISMO GLEDALI NA TERENU: Nećete VEROVATI kako danas izgleda Jelena Janković! (FOTO)

Jedna od naših najboljih teniserki svih vremena.

Nekada najblja teniserka na svetu, Jelena Janković, poslednji meč odigrala je 2017. godine, a posle nekog vremena obrisana je sa WTA liste. Popilarna Džej Džej ima 34godine i čini se da je mogla imati još uspešniju karijeru, međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jelena se očigledno zasitila i rešila da se posveti isključivo svom privatnom životu i prijateljima.

U karijeri je osvojila 15 VTA titula, zaradila nešto više od 19 miliona dolara od turnira, a sigurno još dosta od sponzorstava s obzirom da je dugo bila u Top 10.

Oduvek je važila za jednu od najzgodnijih tenisrki na planeti, amožete se uveriti i sami da je Jelena kao vino.. Sve je izazovnija i izazovnija, što njene fotografije i potvrđuje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VAŽILA JE ZA NAJZGODNIJU SRPSKU TENISERKU, A SADA JE NIGDE NEMA: Dugo je nismo videli na terenu, a evo kako danas izgleda Jelena Janković (VIDEO)

Izvor: Kurir, 24.Okt.2019, 10:25

Bivša srpska teniserka Jelena Janković uživa po završetku karijere, a na društvenim mrežama redovno objavljuje fotografije i snimke. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.