ANDjELA VESTICA PROGOVORILA O POVRATKU U ZADRUGU A ZATIM POSLALA PORUKU JELENI GOLUBOVIC

Izvor: medio.rs, 23.Okt.2017, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANDjELA VESTICA PROGOVORILA O POVRATKU U ZADRUGU A ZATIM POSLALA PORUKU JELENI GOLUBOVIC

Diskvalifikacija Anđele Veštice iz "Zadruge" je po mnogima nenadoknadiv gubitak za rijaliti, a sama temperamentna reperka ističe da bi imala želju da se vrati pred kamere.

- Ne mogu da kažem da nisam očekivala diskvalifikaciju jer sam prekršila pravila, ali u rijalitiju je bilo i gorih stvari. Ali ne opravdavam svoje nasilje. Vratila bih se u rijaliti, ali pod uslovom da ne učestvujem sa psihičkim bolesnicima kao što je Smilja Janković - iskrena je nekadašnja Zadrugarka >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << pred kamerama emisije "Ekskluzivno".

- Produkcija je imala razumevanja za moje psihičko stanje, pa su mi dozvolili da provedem u sobi za izolaciju ceo dan, ali Jelena Golubović nije imala dostojanstva da me u takvom stanju ostavi na miru - obrazložila je nemile događaje Anđela i dodala da je rediteljka jako dobro znala njen karakter, te da je sve uradila smišljeno.

- Ako se ikada vratim u kuću, prvo ću Jeleni pružiti ruku da joj se izvinim, a pitanje je da li će se ona izviniti meni što se tako ponašala prema meni iako je bila svesna psihičkog stanja. Ipak, trebalo bi da oprostimo jedna drugoj. Spremna sam da pređem preko svega - zaključila je ona.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Anđela Veštica: Pružila bih ruku pomirenja Jeleni Golubović i izvinila joj se

Izvor: Svet, 23.Okt.2017

Nakon što se nije pojavila u specijalnom studijskom izdanju emisije “Zadruga” u kojoj su novinari postavljali pitanja učesnicima najgledanijeg rijalitija, reperku Anđelu Vešticu ekipa emisije “Ekskluzivno sve u 6” zatekla je u provodu na jednom beogradskom splavu.. “Osećam se loše čitav...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.