Amerikanci poludeli za novim terencem, srušili sajt za rezervacije

Izvor: B92, 15.Jul.2020, 13:04

Amerikanci "poludeli" za novim terencem, srušili sajt za rezervacije

Potencijalni kupci su samo dan nakon premijere nagrnuli da rezervišu svoj primerak novog Forda Bronco.

Suparnik terenca Jeep Wrangler predstavljen je u noći između ponedeljka i utorka, a Ford je odmah nakon premijere otvorio knjigu narudžbina za novi Bronco.

Ako je suditi prema prvim reakcijama kupaca, čini se da je američki proizvođač svojim novim terencem pogodio u centar mete. Naime, ubrzo nakon što je Bronco predstavljen javnosti, američki >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kupci su požurili da izvrše rezervaciju, pa je na sajtu nastalo zagušenje.

Svi oni koji su zainteresovani za kupovinu novog Fordovog terenca, nakon prijave treba da polože i depoziti od 100 dolara.

Potencijalnim kupcima su na raspolaganju verzije sa 2 i 4 vrata, a osnovni model košta 28.500 dolara (varijanta sa 2 vrata), odnosno 33.200 dolara (bazični model sa 4 vrata).

Prvi primerci biće isporučeni vlasnicima u proleće 2021. godine.
Pogledaj vesti o: Jeep,   Ford

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Amerikanci "poludjeli" za novim terencem, srušili sajt za rezervacije

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jul.2020

Potencijalni kupci su samo dan nakon premijere nagrnuli da rezervišu svoj primjerak novog Forda Bronco.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.