Tanjug: Kosovska policija našla razlog da zaustavi ekipu

Izvor: B92, 23.Nov.2018, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanjug: Kosovska policija našla razlog da zaustavi ekipu

Ekipu Tanjuga zadržali su saobraćajci Kosovske policije nedaleko od administrativnog prelaza Jarinje, zbog provere brzine kojom su se kretali.

Policija je na kraju izrekla kaznu vozaču zbog folije na zadnjim prozorima i oduzela mu vozačku dozvolu dok ne plati kaznu i priznanicu o tome ne odnese u policijsku stanicu u Zvečanu.

Policija je, naime, zaustavila ekipu Tanjuga i, nakon što su utvrdili na radaru da se vozilo kretalo propisnom brzinom, uočili su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oznaku "press" i kaznili vozača navodno zbog folija na zadnjim staklima vozila.

“Na teritoriji KiM se, inače, uveliko koriste vozila sa zatamljenim staklima, a upravo u momentu izricanja kazne vozaču Tanjuga prošlo je više automobila sa folijama, ali ih policija nije zastavljala. Takođe, u trenutku pisanja kazne prišao je još jedan policajac u civilnom automobilu, takođe sa zatamnjenim staklima, tako da je bilo očigledno da je problem bila činjenica da je reč o mediju iz Beograda, a ne folija. Saobraćajni policajac, inače, nije imao obavezni fluoroscentni prsluk kada je zaustavio Tanjugovo vozilo. Vozaču je oduzeta dozvola dok ne plati kaznu od 60 evra u pošti i ne odnese priznanicu u stanicu policije u Zvečanu”, naveo je Tanjug.
Pogledaj vesti o: Jarinje,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.