Srpska lista: Oni koji se kriju iza imena Otadžbina napadaju državu

Izvor: RTS, 25.Okt.2018, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska lista: Oni koji se kriju iza imena "Otadžbina" napadaju državu

Oni koji su se za vreme dosovskog režima bogatili na račun Srba sa Kosova i Metohije, svoje članove porodica ugnezdili u velelepne stanove u Beogradu, ali i inostranstvu, danas napadaju svoju državu Srbiju, predsednika Vučića i Srpsku listu u želji da zamagle svoje nečasne radnje, računajući na zaborav naših građana.
"Ovi licemeri sakriveni iza naziva 'Otadžbina' koji su uspostavili granicu između >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Srba i Srba na Jarinju i Brnjaku, a u međunarodnom sudu pravde postavili pitanje kojim su učinili najveću uslugu Albancima i njihovom separatističkom pokretu, prodaju nam priču kako treba delovati, a posledice njihovih nedela i danas Srbi trpe na Kosovu i Metohiji", piše u saopštenju.
Kako se dodaje, ovi "Ristić, Jakšić i ostala bulumenta", s vremena na vreme za račun ko zna kojih interesnih grupa pokušavaju da obraduju neprijatelje srpskog naroda napadajući Srpsku listu i srpsku državu, sakrivajući se iza nekih parola, a sve sa ciljem da se onemogući postizanje kompromisa kojim bi se osigurao mir na ovim prostorima.
"To što su oni zarad nekih materijalnih poriva spremni da ugroze mir i bezbednost svih Srba je između ostalog razlog zašto ih je srpski narod odbacio kao strano tkivo i stavilo na političke margine. Srpski narod na Kosovu i Metohije je svoje poverenje i svoju budućnost poverio predsedniku Vučiću i Srpskoj listi, jer nisu želeli da ovi avanturisti koriste srpsku omladinu kao pijune za svoje avanture u kojima su po pravilu stradala tuđa a ne njihova deca", piše u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Brnjak,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.