SRPSKA POLICIJA MORA ZAPUCATI! Šešelj upozorio Albance: Otkrio koje dve zemlje stoje iza divljanja na Jarinju i Brnjaku

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021, 09:43

"SRPSKA POLICIJA MORA ZAPUCATI!" Šešelj upozorio Albance: Otkrio koje dve zemlje stoje iza divljanja na Jarinju i Brnjaku

Ukoliko dođe do puštanja vatre, Šešelj je istakao da će i srpski policajci zapucati.

Dr Vojislav Šešelj i lider SRS-a, gostovao je na televiziji Pink gde je govorio o aktuelnoj situaciji na Kosovu i Metohiji. On je istakao da je najvažnije u svemu ovome da Srbi ne nasedaju na provokacije i da ukoliko dođe do pucanja, Srbija neće ćutati.

Više vesti o dešavanju na Jarinju možete pročitati OVDE
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Najvažnije je da Srbi sačuvaju jedinstvo i odlučnost i da ne nasedaju na provokacije. Ako neko zapuca, srpska policija mora zapucati. Neka se ne igraju s vatrom. Ovo što sada rade, ide na njihovu štetu. Srbija je prošli put bila suzdržana, ali sada neće.

- Ovo sada nije Srbija 2000ih godina. Sad je Srbija neuporedivo snažnija, i ne vredi se s njom ovako igrati. Sad upozoravamo celi svet da Albanci rade nešto što nije dozvoljeno. Amerikanci stoje iza ovoga. Ovo je samo jedan u nizu pritisaka na Srbiju. Velike sile su se samoorganizovale da vrše pritisak na Balkan. 

- Oni su zamislili da preuzmu sad u potpunosti sever Kosova. Voleo bih da ne dođe do krvoprolića, a ako dođe onda je stvar gotova - rekao je Šešelj.

Na pitanje šta misli i predsedniku Vučiću i šta bi on uradio na njegovom mestu, Šešelj je decidno odgovorio:

- Vučić je konsolidaran, jasan i odlučan. Ima podlogu u ekonomiji, Vojsci i policiji. Ja bih bio oprezan ali odlučan kao on. Mislim da se nas dvojica slažemo u tome. Ja nemam šta da mu zamerim. On je svestan ko mu radi o glavi. Voleo bih samo da ne dođe do krvoprolića. Mi nećemo bežati, a pogroma nad Srbima kao što je i Vučić rekao, neće biti - rekao je dr Vojislav Šešelj gostujući u jutarnjem programu TV Pink.

BONUS GALERIJA - Pogledajte kako je izgledalo Jarinje tokom jučerašnjih nereda
Pogledaj vesti o: Brnjak

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.