SRBI JEDANAESTI DAN NA BARIKADAMA: Situacija na Jarinju nepromenjena, preko prelaza samo peške

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2021, 07:12

SRBI JEDANAESTI DAN NA BARIKADAMA: Situacija na Jarinju nepromenjena, preko prelaza samo peške

Delegacije Beograda i Prištine završile su sinoć odvojene razgovore sa Miroslavom Lajčakom u Briselu, ali nikakav dogovor nije postignut

Na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak putevi su i dalje blokirani, a specijalne snage policije se ne povlače. Situacija je mirna, a preko prelaza se može samo peške.

Protest Srba sa Kosova i Metohije, nezadovoljnih raspoređivanjem specijalnih jedinica na administrativnim prelazima i odlukom Prištine o zameni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << registarskih tablica ušao je u 11 dan na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak.

Magistralni put Leposavić-Raška i put Zubin Potok-Ribariće su blokirani i preko prelaza se može samo peške, a specijalne snage policije Rosu se ne povlače.

Delegacije Beograda i Prištine završile su sinoć odvojene razgovore sa Miroslavom Lajčakom u Briselu.

Prema informacijama iz delegacije Beograda, nikakav dogovor nije postignut.

Razgovori će biti nastavljeni, ali nije precizirano kada i u kom formatu.

Prostor iznad Jarinja helikopterom je juče obišao i komandant Kfora.

Više vesti o dešavanjima na Kosovu pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.