PETKOVIĆ ŽESTOKO REAGOVAO NA IZMIŠLJOTINE: Vučić se već devet godina bori za opstanak Srba na Kosmetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 15:30

PETKOVIĆ ŽESTOKO REAGOVAO NA IZMIŠLJOTINE: Vučić se već devet godina bori za opstanak Srba na Kosmetu

Zapamtili su Srbi s Кosova i Metohije kome mogu da zahvale što je na Jarinju postavljena granica između Srba i Srba

Direktor Kancelarije za KiM i član Glavnog odbora SNS Petar Petković oštro je danas reagovao na napade Đilasovog kuma Mlađana Đorđevića da su SNS i predsednik Srbije Alekdandar Vučić izdali narod u južnoj pokrajini.

Petkovićevo reagovanje prenosimo u celosti:

- Srpski narod na Кosovu i Metohiji najbolje zna i oseća da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Aleksandar Vučić punih devet godina iskreno bori za njihove interese, ostanak i opstanak u južnoj pokrajini. I odlično zna ko se punih devet godina bori da ispravi sve katastrofalne greške koje su Mlađan Đorđević i njegovi šefovi Dragan Đilas, Boris Tadić, Borko Stefanović i Vuk Jeremić ostavili Srbiji u amanet.

- Zbog toga ih je i narod na izborima 2012. godine, svega nekoliko meseci nakon potpisivanja sedam štetnih sporazuma u Briselu sa Prištinom poslao na smetlište političkog života, a Vučić i danas na Кosmetu uživa podršku 90 odsto Srba.

- Zapamtili su Srbi s Кosova i Metohije da Đorđeviću, Tadiću i Đilasu mogu da zahvale što je na Jarinju postavljena granica između Srba i Srba i što je rešavanje pitanja Кosova i Metohije izmešteno iz Ujedinjenih nacija gde je Srbija imala većinu i predato u ruke Evropskoj uniji. Кao što se svi dobro sećaju nokauta koji je zahvaljujući njima naša država pretrpela pred Međunarodnim sudom pravde.

- I gde je za sve to vreme bio Mlađan Đorđević? Da li je možda brojao sekunde reklamnog prostora za svog šefa Dragana Đilasa, kao osnivač njegove Dajrekt medije, dok je takozvano Кosovo zaokruživalo svoju nezavisnost?

- Sa te i takve pozicije, držati nekome pridike o odbrani Кosova i Metohije vrhunac je beščašća. Ali nema časti kod onih kojima Кosovo i Metohija služe kao moneta za potkusurivanje.

- Mi svoj račun položemo narodu na Кosovu i Metohiji, a poverenje koje nam punih devet godina pružaju za nas je jedini putokaz - zaključio je Petković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.